Wie Zijn Wij

Kim

Na een lerarenopleiding en master in de Taal- en Letterkunde en enkele jaren als leraar en in het beroepsleven, ben ik mijn grote passie gevolgd en heb ik me tot bakker-chocolatier geschoold in de bakkersschool in Brugge, bij Julie’s House in Gent, Dominique Persoone in Brugge en Cordon Bleu in Parijs.
Tijdens mijn opleiding ben ik verslaafd geraakt aan gezond eten en ik probeer nu de twee te combineren.

Frank

Na een TEW en MBA opleiding en 20-jaar beroeps ervaring vnl. als strategisch consultant, koos Frank bewust voor een rustiger ritme. Na 20 jaar de wereld te hebben rondgereisd, weet hij hoe de persoonlijke charme van de B&B te combineren met functionaliteiten van de beste business hotels. Zijn passie voor “groen” straalt in onze boomgaard, fruittuin, moestuin en eigen tuin, die het koffiehuis voorziet van vers geplukte en onbespoten aardbeien, bessen, boomfruit, bloemen, etc

Zaalteam

Op zondagen, en soms bijzonder drukke dagen, worden we bijgestaan door intussen een vaste ploeg van studenten uit de omgeving… Jens, Emma, Eva, Julian en Jarne, heel erg bedankt voor jullie enthousiasme, werklust en o zo positieve energie !